METROPOLITAN CONSTRUCT - Tamplarie PVC si aluminiu cu geam termopan , Trocal , Koemmerling , KBE , Profilco – Grecia , Reynaers – Belgia , etc
Home
Tamplarie din PVC cu geam termopan
Despre noi
Tamplarie din PVC cu geam termopan
Tipuri de profile PVC
Tamplarie din PVC cu geam termopan
Garantii
Tamplarie din PVC cu geam termopan
Sfaturi si Informatii
Tamplarie din PVC cu geam termopan
Cerere oferta
Tamplarie din PVC cu geam termopan
Galerie
Tamplarie din PVC cu geam termopan
Contact

Tamplarie din PVC cu geam termopan
SC Metropolitan Construct SRL este partener in productia de tamplarie din PVC cu geam termopan ,cu SC Profine Romania SRL , reprezentanta concernului Profine GmbH - Germania , proprietarul marcilor Trocal ,Koemmerling si KBE, lider mondial pe piata sistemelor de tamplarie din PVC.
De asemenea SC Metropolitan Construct SRL produce si tamplarie, pereti cortina , wintergarten ,inchideri piscine , si altele, din Aluminiu cu sistemele Profilco-Grecia , Reynaers- Belgia,etc.
Toate profilele sunt extrudate in tara de origine. Tamplarie din PVC cu geam termopan
Tamplarie din PVC cu geam termopan
Trocal este inventatorul primei ferestre din PVC, din lume,in anul 1954.
SC Metropolitan Construct SRL produce si comercializeaza tamplarie din PVC si Aluminiu ,cu geam termopan Saint-Gobain, dotata cu garnituri siliconate si accesorii originale...
+ detalii

Sfaturi si Informatii

Sfaturi de intretinere a tamplariilor cu geam termopan


Intretinerea ferestrelor si usilor din PVC si Al cu geam termopan este simpla in general. Spălarea se face cu o laveta moale din bumbac, celuloză sau lână, precum şi cu detergenţi neutri sau soluţii speciale pentru profile PVC. Pentru suprafetele vopsite de la PVC-ul placat cu Al si de la profilele de Al trebuie avut in vedere evitarea totala a materialelor de curatat abrazive sau care intra in reactie cu suprafata vopsita. Profilele de PVC nu trebuie ştearse pe uscat deoarece, fiind din plastic, acestea se vor electriza, favorizând depunerea prafului. De asemenea, trebuie evitată folosirea agenţilor abrazivi sau a solvenţilor organici (benzină, alcool, acetonă), deoarece aceştia pot degrada profilele. Nu trebuie utilizate instrumente tăioase sau ascuţite care pot zgâria ferestrele. Pentru ca tâmplăria PVC să asigure o bună etanşeizare a spaţiului de locuit şi pentru evitarea apariţiei condensului se recomandă aerisirea încăperilor de mai multe ori pe zi. Cu cat fereastra inchide mai bine cu atat ventilatia se face mai greu ducand la acumulari de apa(in stare de vapori)in aerul incaperii ,care la un moment dat (cantitate de apa,temperatura,presiune) migreaza si condenseaza pe suprafetele reci (inclusiv pereti),ducand in cele din urma la mucegai. Feroneria trebuie unsă anual cu ulei siliconic (ulei pentru mecanisme fine), iar garniturile, pentru a-şi păstra proprietăţile, trebuie tratate cu substanţe pe baza de silicon. Dupa montarea ferestrelor, se recomandă să se aplice zidărie peste spuma poliuretanică, însă nu trebuie acoperite orificiile pentru scurgerea apei şi cele ale sistemelor de închidere. De asemenea, este indicat ca odată cu montarea tâmplăriei PVC să fie efectuată şi izolaţia pereţilor exteriori. Imediat după efectuarea reparaţiilor trebuie dezliplită banda adezivă de pe tâmplărie conform indicatiilor inscrise pe aceasta (max 3luni), în caz contrar existând riscul impregnării acesteia in profil. Profilele PVC, sticla şi garniturile se spală cu apă şi detergent folosind o cârpă moale şi se limpezesc cu apă curată. Garniturile de cauciuc se vor unge periodic cu ulei special. Feroneria se curaţă cu apă şi detergent folosind o cârpă moale şi se va degresa periodic cu ulei pentru angrenaje fine sau cu vaselină specială.