METROPOLITAN CONSTRUCT - Tamplarie PVC si aluminiu cu geam termopan , Trocal , Koemmerling , KBE , Profilco – Grecia , Reynaers – Belgia , etc
Home
Tamplarie din PVC cu geam termopan
Despre noi
Tamplarie din PVC cu geam termopan
Tipuri de profile PVC
Tamplarie din PVC cu geam termopan
Garantii
Tamplarie din PVC cu geam termopan
Sfaturi si Informatii
Tamplarie din PVC cu geam termopan
Cerere oferta
Tamplarie din PVC cu geam termopan
Galerie
Tamplarie din PVC cu geam termopan
Contact

Tamplarie din PVC cu geam termopan
SC Metropolitan Construct SRL este partener in productia de tamplarie din PVC cu geam termopan ,cu SC Profine Romania SRL , reprezentanta concernului Profine GmbH - Germania , proprietarul marcilor Trocal ,Koemmerling si KBE, lider mondial pe piata sistemelor de tamplarie din PVC.
De asemenea SC Metropolitan Construct SRL produce si tamplarie, pereti cortina , wintergarten ,inchideri piscine , si altele, din Aluminiu cu sistemele Profilco-Grecia , Reynaers- Belgia,etc.
Toate profilele sunt extrudate in tara de origine. Tamplarie din PVC cu geam termopan
Tamplarie din PVC cu geam termopan
Trocal este inventatorul primei ferestre din PVC, din lume,in anul 1954.
SC Metropolitan Construct SRL produce si comercializeaza tamplarie din PVC si Aluminiu ,cu geam termopan Saint-Gobain, dotata cu garnituri siliconate si accesorii originale...
+ detalii

Garantii


Conform normelor actuale in constructii SC Metropolitan Construct asigura o garantie de 5 ani pentru tamplaria din PVC executata si montata de angajatii societatii. Deasemenea garantiiile asigurate de producatorii elementelor componente sunt:

- pofile 5 ani
- garnituri 5 ani
- feronerie 5 ani


In afara de certificatul de garantie emis de SC Metropolitan Construct SRL ,societatea noastra elibereaza si un certificat de calitate, emis de reprezentanta Trocal, Koemmerling, KBE, prin care se asigura un plus de siguranta in derularea contractului, si ofera clientului o multime de date care il ajuta in alegerea, identificarea si intretinerea tamplariei.

Aceste certificate,se elibereaza odata cu incheierea lucrarii.

Prin noi se asigura si postgarantie.
Certificat de calitate

Informatii pentru Controlul Calitatii,in sprjinul Cumparatorului de ferestre si usi PVC Trocal, KBEsi Koemmerling

Metropolitan Construct inmaneaza fiecarui beneficiar al produselor sale, pe langa certificatul de garantie, un certificat de calitate, emis de catre S.C. Profine Romania
Prin acest certificat, beneficiarul este informat despre anumite caracteristici ale produsului primit, si este invatat sa identifice elementele caracteristice, pentru a se convinge singur ca a primit ceea ce a comandat.
De asemenea in textul certificatului se gasesc numerele de telefon ale S.C. Profine Romania S.R.L. care este reprezentantul in Romania al Profine Gmbh.

Vizualizati certificatul

Informatii pentru controlul calitatii